Santorini Delden

U kunt bij ons afhalen en laten bezorgen van 16:00 tot 20:00 uur!
Nuestro menú
Hacer una reserva

| Delden

U wilt Grieks gaan eten en bent nog op zoek naar een passend restaurant, waar u de avond kunt doorbrengen? Totale ontspanning geniet u tijdens de zonnige dagen op de zitplaatsen buiten.


Uitstekend restaurant met omvangrijke menukaart

Laat uzelf verwennen en geniet van de Griekse keuken. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment koude drankjes. Onze uitstekende lokale producten zijn bijzonder bekend vanwege de versheid en de bijzondere smaak van de producten. Onze afwisselende gebakjes zullen u tussendoor of als toetje gelukkig maken. Komt u graag voor het avondeten bij ons langs! Inloggen op ons gratis internet en met vrienden in contact blijven.


Een individuele voeding

Wij bieden voor onze bezoekers bovendien halale, vegetarische en veganistische maaltijden aan – zo kan iedereen iets lekkers vinden. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije en lactosevrije gerechten evenwel genieten. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.


Buitengewoon handig dankzij afhaalservice

U kunt uw auto heel makkelijk op onze gratis parkeerplaats neerzetten. Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Neem contact met ons op en reserveer direct. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Heel eenvoudig kunt u uns ook opbellen: +31743491382, om te reserveren. Als betaalmethodes accepteren wij VISA, MasterCard, contactloos betalen, betaalpas, Pin Payments en cadeaukaarten. Daarnaast kunt u natuurlijk contant betalen. Wij pakken uw gerechten ook in als afhaalmaaltijd. Wij zijn 5 dagen per week van 12:00 tot 20:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Reseñas del restaurante

★★★★★
☆☆☆☆☆
Valoración general de la comida
★★★★★
☆☆☆☆☆
Valoración general del servicio

Nuestros servicios

opciones de pago

Horario de apertura

Lunes

Estamos cerrados

Martes

Estamos cerrados

Miércoles

Estamos cerrados

Jueves

Estamos cerrados

Viernes

16:00 – 20:00

Sábado

16:00 – 20:00

Domingo

16:00 – 20:00

Twitter_Logo_Blue